Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Όλοι στις κινητοποιήσεις ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ. Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 11/4, άγαλμα Βενιζέλου, 7μμ


Είναι ανεπιθύμητη η εκπρόσωπος του ιμπεριαλισμού ΕΕ-Γερμανίας
Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 11/4, άγαλμα Βενιζέλου, 7μμ


Η Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά καλεί στη συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ που οργανώνουν συνδικάτα και φορείς της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 11 Απρίλη, στο άγαλμα Βενιζέλου, στις 7μμ.
Η εκπρόσωπος του γερμανικού και ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού είναι ανεπιθύμητη, γιατί το μήνυμα της επίσκεψής είναι εχθρικό για το λαό, τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις και την ελευθερία του. Η Μέρκελ έρχεται σαν εγγυητής της συνέχειας της μνημονιακής πολιτικής που κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ σχεδιάζουν και υλοποιούν. Επικυρώνει τη μαύρη συμμαχία που μετατρέπει τις παραχωρήσεις στο ευρωπαϊκό και διεθνές κεφάλαιο και τις τράπεζες σε ζωτικής σημασίας στήριξη για το ελληνικό κεφάλαιο και την εξουσία του σε βάρος των εργαζομένων.

Η Μέρκελ έρχεται για να προσφέρει προεκλογική πολιτική στήριξη στην άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπό τον Σαμαρά και την ακροδεξιά καμαρίλα του Μαξίμου. Την κυβέρνηση της κοινωνικής χρεοκοπίας που συναλλάσσεται και παζαρεύει με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που για άλλη μια φορά κάνουν ανακωχή με κυβέρνηση-Τρόικα για μη χαλάσει η μνημονιακή φιέστα με τη Μέρκελ, το Ράιχενμπαχ, το Φούχτελ και τους λοιπούς τοποτηρητές της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Είναι κατάπτυστη η νέα απαγόρευση των κινητοποιήσεων στην Αθήνα για να μην ενοχληθούν οι οικονομικοί δολοφόνοι του λαού και των εργαζομένων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Δε θα τους περάσει! Το μήνυμα του αγώνα θα ακουστεί δυνατά στις κινητοποιήσεις ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ. Η πάλη ενάντια στους δήμιους του λαού και την πολιτική τους δε σταματά με αστυνομικές εντολές. Το ψωμί, η αξιοπρέπεια, η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι αδιαπραγμάτευτα, δεν μπαίνουν σε παζάρι.
Όλοι στον αγώνα για την ανατροπή της κυβέρνησης, την απελευθέρωση από χρέος, Μνημόνια και ευρώ, έξω από την ΕΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου